WinterWeekend

Kenmerken voor alle WinterWeekenden bij de Negen-Berg zijn actie, ervaring, ontspanning en vrijheid. Laat je inspireren door het aanbod. Het aanbod varieert van een WINTERTREKTOCHT, een LANGLAUF-, WANDEL tot een SCHAATS EVENEMENT. Een activiteit richting poolcirkel of in het Sauerland? Met veel ruimte voor eigen inbreng wordt elk WinterWeekend een bijzondere belevenis.

.

Plezier vooraf

Bij de Negen-Berg organiseer je efficiënt en gericht je eigen vrienden- of teamactiviteit. Het begint met het gezamenlijk bepalen de activiteit, de bestemming en de tijdsspanne. Dan volgt de (gezamelijke) voorbereiding met trainingen, schema’s en diverse adviezen. En tenslotte wordt er afgereisd naar de uitgekozen bestemming! 

Gedegen voorbereid aan de start

Wij bieden niet alleen de activiteit, maar ook een gedegen begeleiding in verantwoord sporten zowel in de voorbereiding als tijdens het uiteindelijke SportEvent. Denk aan trainingsschema’s, regelmatig testen, voorkomen van blessures en overbelasting, advies in afgestemd materiaal en de voeding. Hierdoor zorgen wij dat jullie SportEvent een succes wordt.

Vrienden, Teams en Bedrijven

Samen iets doen of Teambuilding? Wij bieden jullie vriendengroep of bedrijf een middel om de effectiviteit en de onderlinge binding te versterken of gewoon om een leuke tijd samen te hebben.
.

NEEM  CONTACT MET ONS OP

voor IDEEËN, OVERLEG of je PLANNING.

 

Hieronder zijn de mogelijkheden en voorbeelden opgesomd:

.

Langlauftechnieken

Een weekend op de sneeuw en dan de verschillende langlauftechnieken onder de knie krijgen. Je kunt dan je klassieke techniek verbeteren of de skate techniek leren. Naast het langlaufen wordt er aandacht besteed aan sneeuwomstandigheden en welke wax, glider en ski je daarbij het beste kunt gebruiken. Een geprepareerde loipe, skate parcours of backcountry omstandigheden vragen om verschillende ski’s en stokken.

Zweeds Schaatsen

Je wilt een paar dagen gaan schaatsen in bijvoorbeeld Zweden, maar je bent nog onbekend met de Zweedse techniek. Het schaatsen beheers je, maar wanneer je de stokken moet gebruiken is nog een raadsel. In de voorbereiding kunnen we deze techniek op skeelers (skates) aanleren. Als er ijs ligt in Nederland dan kunnen we hier al beginnen!

Langlauf-, Nordic Walking- of Sneeuwschoen Trektocht

Bij een langlauftrektocht kun je denken een tocht van hut naar hut. In de Jura of Lapland hebben we hiervoor allerlei mogelijkheden. Dit zijn maar enkele ideeën uit een scala van mogelijkheden.

Langlaufmarathon

Het gezamenlijk met een groepje toewerken naar een langlaufmarathon is altijd een uitdaging. Er zijn in Europa veel verschillende langlaufmarathons. Ook het verschil in afstand is groot: de afstand kan variëren van 30 tot 90 km. Je kunt deze marathons ook redelijk dichtbij lopen, zoals in het  Sauerland of in het Thuringenwald.

WinterWeekend op Maat

Een WinterWeekend kan bij ons op maat georganiseerd worden. Je kan kiezen uit LANGLAUFEN, ZWEEDS SCHAATSEN, NORDIC WALKEN of SNEEUWSCHOEN WANDELEN. Je kan een van deze mogelijkheden kiezen of een combinatie, om bijvoorbeeld kennis te maken met nieuwe takken van WinterSport.

.

Klik hier voor ‘Informatie en ervaring van onze docent Bert Verstraaten’

.

Klik hier voor ‘Events op Maat’