Yoga Stilte-Weekend in Abdij Doetinchem


Je werkt, je zorgt en je staat volop in het leven. Je zoekt balans tussen ontspanning en werk.  In ons YogaWeekend kom je los van je dagelijkse bezigheden en tank je meer bij dan je gewend bent. Yoga versterkt de harmonie tussen je werk en je rust, jouw zorg voor een ander en tijd voor jezelf, tussen inspanning en ontspanning. Na een YogaWeekend ben je er weer helemaal voor jezelf en jouw geliefden.

.

Verkwikkend en verzorgd weekend

Je ervaart in dit weekend bij de monniken echte rust en stilte op een bijzondere locatie. Verkwikkend en spiritueel om in plaats van een uur per week,  een heel weekend yoga te doen. De abdij ligt in een prachtige bosrijke omgeving waar je naar hartenlust kan wandelen. Het 15th-eeuwse kasteel Slangenburg ligt op loopafstand van de abdij.

.

Het weekend is helemaal verzorgd, inclusief maaltijden en …. de afwas wordt zoveel mogelijk door ons gedaan. Een keer een handje helpen bij de afwas wordt op prijs gesteld. Er zijn éénpersoons-

kamers met douche en toilet op de kamer. Je kan ook een tweepersoonskamer huren.

Jouw tijd in ons YogaWeekend is dus 100% voor jezelf!

.

Klik hier voor meer informatie over

‘Wat maakt onze Yoga anders?’

.

Locatie

Onze YogaWeekenden zijn in het Stiltecentrum Betlehem, bij de Sint Willibrords Abdij, Abdijlaan 1 in Doetinchem.

Data

30 oktober – 1 november 2020 Helaas geannuleerd

♦ vrijdag 5 november – zondag 7 november 2021

♦ vrijdag 28 oktober – zondag 30 oktober 2022

Programma

Het programma bestaat uit YOGA, MEDITATIE, PILATES, STILTE en WANDELEN. Een inspirerend weekend, met voldoende vrije tijd. Tijdens het programma kan je kiezen om even niet mee te doen met het programma en langer van de omgeving of van de afzondering in je eigen kamer te genieten. De begeleiding is door Christine de Ridder en Bert Verstraaten.

SAMENGEVAT:

Twee overnachtingen in een éénpersoonskamer met douche en toilet, vol pension en een begeleid Yoga weekend met één Yogadocent die vijf keer een Yoga

sessie verzorgd, één Pilates docent die  één keer een Pilates sessie en er zijn twee wandelingen.

Abdij

Er zijn facultatief diensten van de monniken in de abdij in het programma opgenomen. Dit is een spirituele aanvulling op het programma. Je bent volledig vrij of je hieraan deel wilt nemen. De abdijkerk is altijd toegankelijk, dus ook buiten de vijf dagelijkse diensten van de monniken.

Klik hier voor meer informatie over de Sint Willibrords Abdij

Deelnemers

Het minimale aantal deelnemers is 7 en maximaal kunnen er 13 deelnemers mee. De weekenden zijn alleen toegankelijk voor deelnemers met yoga ervaring.

Duur verblijf

Vrijdags ben je welkom om 16.00 uur en krijg je om 18.00 uur een broodmaaltijd. Op zondag rond 15.00 uur wordt het weekend afgesloten.

Wat houdt het weekend in?

♦ Je kan als je wilt deelnemen aan vijf Yoga sessies met meditatie, één Pilates sessie, twee wandelingen en meerdere diensten in de Abdijkerk met de monniken.

♦ Er wordt ieder jaar een creatieve activiteit bedacht voor de zaterdag.

♦ De zaterdag en zondag zijn stil en naar binnen gekeerd zijn.

♦ Je kan zoveel vrije tijd nemen als jij nodig hebt.

♦ Er is één warme maaltijd (zaterdag 12.30 uur) en drie brood maaltijden (waarvan twee keer met soep) en twee maal ontbijt. Er is voldoende koffie en thee.

♦ Er zijn dus 2 overnachtingen op éénpersoonskamer (met douche en toilet op de kamer) en alleen op zaterdag is er een warme maaltijd.

Kosten en betalen

♦ De kosten voor 2020 zijn € 215,- exclusief 21% BTW, dus je betaalt € 260,-.

♦ LET OP: De prijs is exclusief beddengoed en handdoeken.

Die kan je meenemen of een lakenpakket ter plekke op vrijdag huren voor € 10,-.  Een volledig lakenpakket bevat 2 lakens, sloop, handdoek en washand.

♦ Je krijgt een rekening toegestuurd en de kosten moeten één maand van te voren gestort zijn op onze bankrekening ………nr. NL09 SNSB 0706 1870 59 t.n.v. Bew. Centrum ‘de Negen-Berg’, onder vermelding van ‘Yoga weekend.’
.

Wij hopen je voldoende geïnformeerd te hebben. Als je nog vragen hebt, mail of bel ons gerust.

.

.Klik hier voor meer informatie of aanmelden.