Yoga voor VolwassenenDe yogales is gericht op de zaken die jou bezighouden. Door de oefeningen leer je de sterke kanten van je lichaam en je ego kennen.

.

‘Activiteit en rust zijn twee vitale aspecten van het leven. Balans vinden tussen die twee is een kunst op zich, is wijsheid. Het ene is in het andere te vinden, zeker bij Yoga. Activiteit in rust en rust in activiteit. Dit ervaren is de ultieme gemoedstoestand.’

Naar: Sri Sri Ravi Shankar

.

Hieronder kan je antwoorden vinden op de meest gestelde vragen over onze wekelijkse yogales voor volwassenen.

.

Tijden

Klik hier voor het lesrooster en de vakanties van de Negen-Berg.

Groepsgrootte en Instromen

In een groep kunnen maximaal 10 yogacursisten meedoen. Je kan op ieder moment instromen. Iedereen kan de oefeningen meedoen. Of je nieuw bent of een ervaren ‘yogi’, je kan de oefeningen gemakkelijk doen, maar ook uitdagend aanpakken.

Yogaruimte

Onze yogaruimte heeft een aangename vloerverwarming en er is voor voldoende frisse lucht een luchtverversingssysteem. Matten, kussentjes en dekens zijn aanwezig. Onze yogaruimte is op de Swammerdamlaan 2C in Bennekom. Er is een aparte kleedruimte, een toilet en een garderobe.

Gratis Kennismakingsles

Je bent van harte uitgenodigd om een gratis kennismakingsles te doen en te ervaren of onze yoga bij jou past.

Kosten

De eerste les is altijd gratis. Klik hier voor meer informatie over de tarieven en de betaling.

Mat en Hygiëne

Yoga wordt op een mat van ongeveer 190 bij 60 cm gedaan. De cursisten nemen een grote doek, laken of badlaken mee om op de mat te leggen, die zo groot is dat contact met je haar en voeten voorkomen wordt. Dit is voor de hygiëne voor jezelf en de andere cursisten.

Kleding

Speciale kleding is niet nodig, alle kleding is goed als het niet knelt. Loszittende kleding, zoals een trui of shirt met een joggingbroek of balletbroek zijn bijvoorbeeld geschikt om yoga in te beoefenen. Yoga wordt meestal op sokken of blote voeten gedaan. De cursisten nemen schone sokken mee om net voor de les aan te trekken.

Wat doe je in de les?

Je begint de les met een oefening om los te komen van alles buiten de yogales. Dan volgt de warming-up. Het midden deel van de les is opgebouwd uit gevarieerde oefeningen, telkens afgewisseld met ontspanning. Gymballen, rubber strips, yoga straps en blocks kunnen door de cursisten gebruikt worden om de yogaoefeningen makkelijker te maken. Jouw yogales wordt elke week afgesloten met de ‘Eindontspanning’. Marieke zei daarover: ‘Ik kijk de hele week al uit naar de eindontspanning!’

.

Wij hopen je voldoende geïnformeerd te hebben. Als je nog vragen hebt, mail of bel ons gerust.

.

Klik hier voor het

Mailadres en Telefoonnummer van de Negen-Berg

.

Klik hier voor meer informatie over

‘Wat maakt onze Yoga anders?’