Nordic Walking

NORDIC WALKING in samenwerking met vereniging TROLL Nordic Sports

.

Wat bieden we samen aan?

Kennismakingslessen en cursussen Nordic Walking worden gegeven bij Bewegingscentrum ‘de Negen-Berg’ en de wekelijkse Natuur wandelingen worden georganiseerd door sportvereniging ‘TROLL Nordic Sports’.

Lessen  en cursussen Nordic Walking

Als je nog nooit een Kennismakingsles Nordic Walking gedaan hebt, kun je eerst een Kennismakingsles doen. Als het Nordic Walken je bevalt, kun je de Vervolgcursus van 5 lessen volgen. Lessen  en cursussen vinden plaats onder leiding van Bert Verstraaten, ervaren Nordic Walking instructeur, docent Bewegingsonderwijs (ALO) en mede-oprichter van TROLL en Bewegingscentrum ‘de Negen-Berg’.

Wekelijkse natuur Wandelingen

Onder begeleiding kan je gedurende de lente/zomer en in de herfst/winter wekelijks deelnemen aan de Natuurwandelingen Nordic Walking bij Vereniging TROLL. Deze wandelingen worden georganiseerd door de NordicWalking groep van vereniging Troll uit Ede. De wandelingen vinden plaats in de natuurgebieden in de omgeving van Ede. De agenda voor de wandelingen is op de website van TROLL opgenomen. De wandelingen duren één tot twee uur. Indien nodig worden meerdere snelheidsgroepen gevormd.

Materiaal

Om goed voorbereid op pad te gaan heb je goed materiaal nodig. Tijdens de Kennismakingsles krijg je gratis poles en tijdens de cursus kun je Nordic Walking stokken (‘poles’ genoemd) tegen een vergoeding lenen. Lekker Nordic Walken kan uiteraard alleen op goede wandelschoenen of speciale Nordic Walking schoenen. Voor de keuze van het juiste materiaal kan Bert Verstraaten adviseren. Klik hier voor Contact met Bert.

Waar, wanneer en wat kost het?

♦ Kennismakingsles bij Bewegingscentrum ‘de Negen-Berg’: € 10,- voor anderhalf uur, inclusief poles (stokken) voor jouw lichaamslengte. Maximaal 10 deelnemers per les. De lessen worden op afspraak gegeven.

♦ Vervolgcursus bij Bewegingscentrum ‘de Negen-Berg’: € 40,- voor 5 lessen (van een uur en een kwartier) met eigen poles. Je kunt poles huren voor € 2,50 per les. De cursussen worden ook op afspraak gegeven.

♦ Natuurwandelingen: € 25,- per jaar (Lidmaatschap TROLL Nordic Sports).
Hiervoor kun je deelnemen aan:

– De Wekelijkse Nordic Walking tochten, die op donderdagavond starten om 19.30 uur tijdens de zomertijd en zaterdag om 9.30 uur tijdens de wintertijd. De data, verzamelplaats en de routebeschrijving vind je in de Agenda voor de wandelingen op de website van TROLL.
– De Conditietraining is op donderdagavond van september t/m maart van 19:30 – 20:30 op het sportcomplex van de Edese IJsvereniging in Ede. Lidmaatschap van Troll kost € 35 per seizoen; degenen die alleen Nordic Walken betalen € 25 per seizoen.

..

Wij hopen je voldoende geïnformeerd te hebben. Als je nog vragen hebt, mail of bel ons gerust.
.

Klik hier voor

het Mailadres of Telefoonnummer van ‘de Negen-Berg’
.

Klik hier voor

het Mailadres of Telefoonnummer van ‘TROLL Nordic Sports’